20. september 2018

LoRaWAN konferenca »The Things Conference on Tour« v Mariboru

4. oktobra 2018 združenje The Things Network Slovenia v Mariboru organizira prvi slovenski The Things Conference On Tour dogodek z namenom razširiti znanje o tehnologiji LoRaWAN in spodbuditi razvoj najrazličnejših LoRaWAN naprav in storitev.

Lo Ra WAN konferenca
Cilj je zbrati več kot sto razvijalcev in različnih podjetij iz regije, tako ekspertov kot tistih, ki se z LoRaWAN tehnologijo šele spoznavajo. Vsebine dogodka so namenjene tudi izobraževalcem, ki bodo lahko pridobljeno znanje o LoRaWAN tehnologiji s pridom uporabljali v učnem procesu.

Domači in tuji poznavalci, raziskovalci in izumitelji bodo udeležencem predstavili priložnosti, ki jih ta tehnologija ponuja in z njimi delili zanimive primere uporabe iz prakse. Udeleženci bodo pridobili tudi povsem praktično znanje, saj si bo imel vsak priložnost izdelati svojo LoRaWAN napravo.

Konferenca bo vse udeležence opremila s potrebnim znanjem, spretnostmi in poslovnimi kontakti za izdelavo zanesljivih, varnih in prilagodljivih LoRaWAN rešitev in jih pripravila na ustvarjanje IoT rešitev naslednje generacije.